dimarts, 5 de maig del 2015

REALITAT AUMENTADA A L'AULA

ZOOBURST!


Aquesta aplicació et permet crear llibres de realitat augmentada en línia. Es pot utilitzar tant per alumnes com a professors. En aquest cas jo l’explicaré des del punt de vista del mestre. Aquesta aplicació és molt interesant ja que el mestre pot explicar la seva teoria mitjançant aquest mètode. És una bona eina ja que capta l' atenció del nen i pot fer que els nens participin més a l'aula. Cal destacar que per poder accedir aquesta aplicació t'has de registrar. Un cop registrat ja pots crear el teu propi llibre 3D.


Segons la Taxonomia de Bloom aquesta aplicació serveix per CREAR, ja que l'objectiu d'aquesta és dissenyar el teu propi llibre en 3D.Analitzant quin és l'impacte de la seva utilització, segons el model SAMR, es classificaria en millora, concretament en augment, ja que el mestre pot fer unes fitxes o un llibre a mà segons la teoria que vulgui explicar però amb aquesta aplicació aconsegueix que sigui més interactiu i més divertit pels alumnes.


Podeu accedir a aquesta aplicació aquí


També podeu veure un exemple que he fet aquí



2 comentaris:

  1. Hola Maria!
    Zooburst em sembla una eina molt interessant per treballar a l'aula amb els infants. Com bé dius tu, des de l'àmbit docent seria una nova forma de presentar els continguts però crec que seria més profitos si els infants experimentessin amb ella i creessin ells/es les seves pròpies produccions. Tot i això una molt bona eina!
    Fins aviat!

    ResponElimina
  2. Hola Andrea!
    També penso que es molt bona eina perque els nens puguin utilitzar com bé dius, però ho vaig voler encarar més com una eina pel docent perquè aixì es pugui veure que nosaltres com futurs mestres podem utilitzar les noves tecnologies per fer una classe. Gracies pel teu comentari.
    Fins aviat!

    ResponElimina