dimarts, 5 de maig del 2015

LYRICSTRAINING!

Aquesta aplicació és un joc en línia on es tracta de fer un karaoke amb cançons amb angles però amb l'objectiu d'omplir amb paraules els espais vuits. Un cop registrat et dona 4 nivell per escollir: Principiant, Inter-mig, Avançat i Expert. Quan tries el nivell, surt una cançó i a sota la lletra amb la paraula buida, un cop l'escoltes l'has d'omplir. Però has de ser ràpid ja que hi ha un temps per fer-ho. Si s'acaba el temps i no has sapigut com s'escriu la cançó hauràs de tornar a començar però aquest cop et canviaran la paraula buida.


Segons la Taxonomia de Bloom aquesta aplicació es categortiza com RECORDAR, ja que el nen ha d'identificar quina és la paraula que hi falta a la lletra de la cançó. Analitzant quin és l'impacte de la seva utilització segons el model SAMR, es caracteritza com de millora, concretament d'augment, ja que aquesta activitat ho pot fer el mestre amb paper i llapis però en aquest cas és molt més amé i a més a més si no ho aconsegueixes ho pots tornar a fer però et canvia la paraula, això fa que el nen estigui molt més atèn.


Pots accedir a aquest joc aquí





1 comentari:

  1. Hola Maria , aquesta aplicació es molt divertida realitzar-la amb els alumnes. Personalment l'he posat a la pràctica i els alumnes gaudeixen pel fet que ells mateixos poden decidir les cançons i jugar

    ResponElimina