dimarts, 5 de maig del 2015

KAHOOT!

El Kahoot! és una eina que ens permet crear qüestionaris en línia. És molt recomanable ja que és un programa que fa que tots els nens participin i comparteixin els seus coneixements amb els seus companys. Pel mestre també és una bona eina ja que aquest programa fa el recompte dels resultats automàticament.


Personalment, utilitzaria aquesta aplicació amb dos objectius: el primer per saber quins son els coneixements previs dels alumnes, amb preguntes sobre la temàtica de la música i adaptant aquestes al nivell de l'alumne, i el segon per fer repàs i poder veure que és el que més em de repassar una sessió abans de fer l'examen.


Des del punt de vista de la Taxonomia de Bloom aquesta aplicació és de categoria de RECORDAR, ja que aquest a l'hora de respondre el qüestionari han seleccionar quina es la resposta segons els seus coneixements.


Segons el Model SAMR, aquesta aplicació és de millora, concretament d'augment, ja que la tecnologia substitueix directament una eina millorant el seu funcionament.



Podeu accedir a aquesta aplicació aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada