dilluns, 8 de juny del 2015

INCREDIBOX

Incredibox és una aplicació que et permet compondre música gràcies a la combinació d'efectes creats amb la veu.


L'escenari és una pantalla on van apareixent diferents personatges animats. Segons es mostren, l'usuari ha d'arrossegar damunt d'ells l'efecte desitjat fins a completar un màxim de 7 elements alhora. Els efectes estan distribuïts en quatre categories: Effects (efectes), Beats (ritmes), Melodies (melodies), Chorus (cors) i Voices (veus), i tots han estat generats per la veu del cantant francès de beatbox The Incredible Polo (creador d'aquesta plicació). Cada so té el seu propi color i icona, la qual cosa facilita la seva identificació.

També es pot gravar per registrar la seva composició, que no ha de superar els tres minuts.
Una vegada finalitzada l'enregistrament, aquesta pot tornar-se a escoltar, compartir-se per Facebook, Twitter o correu electrònic a través d'una URL que genera el programa i fins i tot, previ pagament de 0,69 euros, descarregar-se en l'ordinador. A més, la composició pot formar part de la comunitat Incredibox, on altres usuaris poden veure-la i votar si els agrada.

Com es pot utilitzar a l'aula?

Una manera d'utilitzar aquesta apicació és que els nens podrien fer grups de 3 o 4 persones i que ells crein el seva composició propia amb aquesta aplicació  i fins i tot després fer que elaboressin la lletra d'una cançó es forma de rap. 

Segons la Taxonomia de Bloom aquesta es categoritza com CREAR, ja que el nen ha de elaborar la seva propia composició mitjançants la veu que troba a l'aplicació. Segons el model SAMR, es categoritza com a tranformació, en concret, de redefinició ja que aquesta aplicació permet la creació de tasques que els alumnes abans no podrien fer. 

Us recomano que intenteu fer la vostra composició. És una aplicació molt interesant i molt divertida. Podreu accedir-hi aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada