dimarts, 5 de maig del 2015

CREEM EL NOSTRE PROPI SYMBALOO

La primer aplicació que us explicaré és el Symbaloo. Aquesta és una aplicació en línia que et permet guardar tots els teus llocs webs preferits i més utilitzats. Ho pots anant actualitzat sempre que vulguis, només has de registrar-te gratuïtament i ja pots gaudir del teu symbalo personal. Podeu accedir al symbalo aquí.

Segons la Taxonomia de Bloom la categoria d'aquesta aplicació és CREAR, ja que, en el moment que utilitzes aquesta aplicació primer has de dissenyar segons la teva personalitat, il·lustres les pàgines webs que trobes més interessants i la publiques i comparteixes amb altres membres que tenen també un symbaloo.

Segons el model SAMR, aquesta aplicació la considero com una transformació, en aquest cas, de redefinició, ja que gracies a la tecnologia ens permet crear tasques que abans no podíem fer.

Finalment vull destacar que a la pàgina que trobeu al bloc, anomenada, ''Vols anar més ràpid'' trobareu el Symbalo per poder accedir a totes les aplicacions que us parlaré d'aquest bloc.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada